05-09 decembrie Campania Ajută-ne să ajutăm

05 – 09 decembrie 2016, ora 09:00, Universitatea Babeş-Bolyai, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 1

Campania Ajută-ne să ajutăm – ediția a IV-a

Consiliul Studenților din Facultatea de Istorie și Filosofie organizează cea de a IV-a ediție a campaniei caritabile Ajută-ne să ajutăm, implicând studenții facultății în acțiuni de voluntariat pe o perioadă de 5 zile, demonstrând încă o dată că activitatea Consiliului Studentilor este mai mult decât reprezentare studențească.

În România zilelor noastre, bătrânețea reprezintă o povară. Campania Ajută-ne să ajutăm este realizată de Consiliul Studenților din Facultatea de Istorie și Filosofie, împreună cu Asociația Pensionarilor din Cluj, Asociația Misionarii lui Padre Pio, Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga”, editurile Argonaut şi CA-Publishing.

Amintirea poveștilor la gura sobei spuse de bunicii noștri în prag de iarnă ne aduce mereu zâmbetul pe buze și bucurie în suflet. Să lăsăm la o parte nepăsarea și să încercăm acum, înainte de sărbători, să readucem flacăra speranței celor ce ne-au făcut odată copilăria fericită.

Mulțumim Omnipass pentru sprijinul oferit.

La ultima ediție a campaniei, am reuşit să ajutăm aproximativ 100 de familii monoparentale iar anul acesta ne propunem ca numărul să fie mult mai mare. Pentru a putea să realizăm acest obiectiv, vă așteptăm la sediul Central UBB, în perioada 5-9 decembrie inclusiv, între orele 9:00-16:00, pentru a dona din puţinul pe care fiecare dintre noi îl avem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *