13 octombrie Toto și surorile lui

Vineri, 13 octombrie 2017, ora 20:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Intrarea liberă

Toto și surorile lui – proiecție film documentar

Vă invităm la proiecția specială a filmului documentar “Toto și surorile lui”, în regia lui Alexander Nanau. Documentarul, distins cu premiul Emmy, poate fi vizionat în cadrul In/Out Transylvania Photo Festival #2.

Abandonaţi de societate, fără să se poată baza pe altcineva decât pe ei înşişi, Toto, în vârstă de 10 ani, şi cele două surori ale sale, Ana (17) şi Andreea (14) trăiesc împreună cu unchii lor dependenţi de droguri. Ei aşteaptă ca mama lor să iasă din închisoare după o absenţă de 4 ani.

Filmat pe parcursul a 15 luni, documentarul în regia lui Alexander Nanau, câştigător al premiului Emmy, prezintă o poveste intimă şi impresionantă despre o copilărie disperată într-o mahala din Bucureşti, în care fiecare copil face ce poate pentru a se descurca.

În timp ce Toto îşi găseşte pasiunea în dans şi învaţă să scrie şi să citească, surorile sale încearcă să ţină familia unită în ceea ce The Hollywood Reporter a numit un documentar “dureros, dar necesar”.

De la premiera din decembrie 2014, Toto și surorile lui a primit multe premii la numeroase Festivaluri de Film europene, printre care şi “Cel mai bun documentar” la Zurich şi Varşovia, precum şi premiul Gopo pentru Cel mai bun documentar în 2015.

Regie și scenariu: Alexander Nanau.
Producători: Strada Film, Alexander Nanau Production, HBO Europe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *