14 septembrie Concert Sinoptik

Joi, 14 septembrie 2017, ora 20:00, Mike’s Pub, Calea Motilor, nr. 147

Pret bilet: 20 lei

Concert Sinoptik

Va prezentam un concert cu totul special: SINOPTIK! Trupa revine in Romania cu un show cu totul special, in Mike’s Pub!

SINOPTIK – Psychedelic Rock / Stoner / Alternative – Ucraina

SINOPTIK a castigat concursul Global Battle of the Bands in 2016 (competitie anuala intre trupe din 14 tari), finala avand loc la Berlin.
Sinoptik reprezinta 3 generatii de rock intr-una singura. Conceptul creativ al acestora il reprezinta versurile delicate si explozia sunetului. Imbina excelent energia cu frumusetea sau chitarile distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor.

Frontman-ul trupei, Dmitriy Sinoptik, a trait in Anglia pentru o perioada lunga, unde a inregistrat doua albume alaturi de trupa britanica The Wow Signal si cantaretul Penny Foster. Inregistrarile sale personale au fost publicate de Gean Pool Universal. Dmitriy a concertat la o multime de festivaluri britanice, chiar si pe aceeasi scena cu Iggy Pop.

Sinoptik are la activ doua turnee in Romania, un concert la Blaj Alive si a deschis pentru Within Temptation la Artmania Bucharest Blast. In august anul acesta Sinoptik au deschis concertul Marilyn Manson la Kiev, urmand sa fie inapoi in Romania, parte dintr-un turneu balcanic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *