21 mai Youth Closet Sale

Duminica, 21 mai 2017, ora 12:00, Youthink Hostel, str. Republicii, nr. 74

Youth Closet Sale – Welcome summer edition

Cu vara batand la usa si cu gandul la sale-urile anteriaoare, deschiden sezonul de vara cu un Yard Sale pe masura. Acest event se alinieaza cu cele din trecut, vom pastra ambientul frumos, hamacele, voia buna si desigur ne vom bucura de ambientul gradini Youthink.

Pastram locatia si atitudinea pozitiva, locatia e pet friendly, si dupa cum ati vazut e si family friendly. De asemenea vom avea optiunea de masaj inscrierile se fac la Advaita Healing, pentru cine doreste o relaxare de duminica. Acest event e multidirectional si complex, este binevenit orice curios.

Data e 21/05 prognoza se anunta a fi cu soare, ne vom bucura de gradina, si de aerul degajat de acolo. Din aceast moment lista este deschisa pentru inscrieri, responsabil fiind Robi Bik
De asemenea sunt fericit sa anunt ca de la Sale-ul trecut au ramas anumite articole care au fost donate catre asociatia Little People, incurajam aceasta atitudine de share, deoarece este principiul Sale-ului nostru, plus s-a facut o donatie pentru un shelter de animale , unde era o nevoie reala de sustinere.

Expunerea tine de fiecare participant in parte, va rog sa fiti mindfull cu locul, cel mai simplu se poate expune pe un stander, dar se pot folosi si alte idei, precum ata de canepa, se pot lega intre pomi si suspenda articole, pentru o imagine mai clara vizitati pagina locatiei Youthink Hostel si pozele de la editia trecuta.

Motoul nostru pentru acest event este : cat timp suntem pe pamant avem totul de dat la schimb.

Advaita Healing va oferi in cadrul event-ului intre 12:00-17:00 masaje outdoor. Pentru programari sunati sau trimiteti un mesaj via facebook! Relaxare, ciripit de pasarele, toale si soare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *