22-23 aprilie Open Heart

22 – 23 aprilie 2017, ora 08:00, Transylvania College, Aleea Baisoara, 2 A

Cost curs: 35/ 40 eur

Open Heart – Social Tools for Building Community

Aceasta este o oportunitate unică de a te conecta cu înțelepciunea colectivă, de a explora inteligența emoțională, de a face un pas în afara zonei de confort și de a cunoaşte spațiul în care lucruri magice se întâmplă.

Organizat cu bucurie şi seriozitate, acest curs de 2 zile poate fi o experiență profundă de transformare la nivel individual și colectiv. Împreună, vom deconstrui modele mentale prin exerciții, prin dinamica de grup și jocuri. Vom învăța și practica: Forumul, acvariul, Open Space, World Cafe, metode de luare a deciziilor.

In timpul acestui proces, va fi creat și încurajat un spațiu de încredere și de sprijin reciproc. Mai multe instrumente vor fi explorate și vom învăța cum să creăm comunități puternice și durabile, susținute de relații autentice bazate pe încredere și în spiritul colaborării și partajare.

“Vrem să aducem oamenii împreună, vrem să trăim într-un mod mai durabil, dorim să fim mai fericiți.” spune Filipa Simoes.

“Să îndrăznim să ne angajăm în călătoria inteligenței emoționale, unde pronumele ” eu” îl întâlneşte pe ” NOI “.” Claudian Dobos, trainer Open Heart – Introduction to social tools for community building.

ÎNSCRIERE

35 EUR (in avans) / 40 EUR (la local)
Taxa de rezervare reflectă costurile logistice și de organizare.
Facilitarea este oferită pe principiul Economie Darului și participanții vor fi invitați să valorifice facilitarea printr-un exerciţiu, parte integrantă a atelierului.

LOCURILE SUNT LIMITATE.
Pentru a-ţi rezerva un loc, te rugăm să completezi formularul de ínregistrare.

https://docs.google.com/forms/d/1bLUvpVC2W9Q1TynUF4POYvwpcIdCEKzTRlOpFs_BbC8/

Mai multe informații la: www.arise.education.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *