22 aprilie World of Dance Romania

Sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 12:00, Casa de Cultură a Studenţilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

World of Dance Romania – Competiție Internațională de Dans Urban

World of Dance Romania Qualifier, cea mai prestigioasă Competiție Internațională de Dans Urban din Europa de Est, se reorganizează și desfășoară la Cluj-Napoca. Evenimentul, adresat atât dansatorilor, cât și publicului larg, este organizat de Școala de dans Transylvania Dance Academy în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Competiția World of Dance Romania Qualifier se află la cea de a doua ediţie. Anul acesta, echipele se mai pot înscrie până în 10 aprilie, prin trimiterea unui video de înregistrare, iar ulterior, după selecție, prin achitarea unei taxe de participare, în categorii precum: CHOREOGRAPHY (Youth sau Upper Division), EXHIBITION Team (Showcase) și BATTLE (Hip Hop, Dancehall, și All Style). În ceea ce privește jurizarea, criteriile folosite pentru departajarea concurenților vor fi: prezența scenică (20%), execuția (35%), rutina (40%) și susținerea spectatorilor (5%). Juriul este format din dansatorii și coregrafii profesioniști: Mecnun Giasar, Kevin Paradox, Zacc Milne, Blaakow, Baiba Klints, Emanuele Battista și Giulia Salvatore.

Munca concurenților nu va rămâne nerăsplătită, astfel, câștigătorii competiției World of Dance Romania Qualifier vor primi premii în bani, trofee și diplome pentru fiecare categorie de participanți clasați pe locurile 1, după cum urmează: 700 $ pentru Upper Division, 500 $ la categoria Youth Division, 100 $ – „Battle” Hip Hop & Dancehall și 100 $ – All Styles Battle. Mai mult, dansatorii care concurează la minimum un eveniment World of Dance Qualifier și adună peste 80 de puncte, sunt eligibili pentru a participa la FINALA World of Dance din Los Angeles, care va avea loc sâmbătă, 22 iulie 2017, la Pasadena Convention Center – L.A, SUA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *