4 cursuri interesante la Cluj

Curs Magia Banilor Cluj

Care sunt factorii de care depinde bunastarea noastra si banii nostri?

Guvernul? Criza? Iluminati?

Si daca, in loc sa ne simtim victimele sortii am fi de fapt SINGURII care ne putem recapata puterea de a crea bani si tot ce ne dorim, de fapt, sa cumparam si obtinem cu ei?Dincolo de lacomie, egoism, ingrijorari, frici, nesigurnate, victimizare, cum putem fi noi insine verticali in raport cu banii?


Tot ce am invatat vreodata a fost ca n-avem nici o putere sau influenta asupra lor si ca nu e posibil sa depasesti o limita, sa castigi mai mult, sa muncesti mai putin si sa fim mai fericiti. Si multe altele.

Cum eliberam aceste minciuni din viata noastra?

Cu totii avem dreptul divin la bunastare si bani, doar programele si energiile noastre din subconstient ne tin departe de ei, si ignoranta noastra in ceea ce priveste tehnicile si modalitatile prin care sa cerem si sa si primim ceea ce crem.

Si in fiecare din noi avem posibilitatea de a face ca magia noastra sa atraga magia banilor? Cat de magici suntem? Cat de mareti suntem si am uitat? Ce-ar fi sa ne amintim?

Cele mai multe programe si energii sunt in subconstient, provin de la stramosi, vieti trecute si mostenirea umanitatii.

Ce va propun eu e un lucru sustinut impreuna pentru a detecta si inlatura toate aceste blocaje, ca si eliberarea unor capacitati si forte inca nefolosite pe care nu stim inca-am fost ajutati sa nu stim-ca le avem.

Cu totii avem dreptul si posibilitatea de a atrage bani si abundenta, si de fapt totul depinde DOAR DE NOI!

Fiecare modul este separat, cu tematica separata, puteti participa la oricare dintre ele si la toate.

Pret modul -150 lei

Inscrieri pe deliatheta14@yahoo.com

 

Curs Baza Theta Healing

Programul este de la 17-21
Pret curs 444 lei
Detalii pe deliatheta14@yahoo.com
0740806287

 

Theta Healing este o tehnica ce se pliaza pe fiecare persoana in parte, pe obiectivele fiecaruia, pe personalitatea fiecaruia. Fie ca doriti sa deveniti terapeuti, va fascineaza fiinta umana si subconstientul ei , lucrul cu energia, posibilitatea de a fi ghidati si indrumati, conversatiile cu ingerii sau raspunsul la anumite probleme medicale, personale, sociale, posibilitatea de a va ajuta pe voi si pe cei apropiati, totul este fascinant cand e vorba de aceasta tehnica.

Pret curs 444 lei
Pentru detalii, inscrieri si informatii
deliatheta14@yahoo.com

Relatii, Parteneri, sex

Relatia dintre doi parteneri are loc in principal mai intai la nivel de energie. Subconstientul are un mod aparte si complet diferit de logica noastra obisnuita de a intelege si rezolva lucrurile.

Subconstientul contine convingeri si energii despre parteneri, relatii, barbati, femei, sex, familie, iubire-care toate provin din experienta personala, din familie, din miturile umanitatii, din religii si din existentele noastre trecute.

Toate aceste programe genereaza, prin repetare, mecanisme automate de raspuns care ne fac sa avem reactii in anumite circumstante inainte de a apuca sa gandim.

Deasemeni in relatii sunt adesea implicate emotii puternice, energii de diferite naturi, nenumarate conditionari sociale.

Cate mituri despre relatii avem?

Cum lucram cu noi pentru a imbunatati relatiile pe care le avem.

Se pot aplica la oricine-partener, copii, parinti, prieteni, orice relatii.

Modulele sunt 12 , pe parcursul intregului an, in Iasi si Bacau, cu posibilitatea de a ne extinde si in alte localitati, pe masura cererilor.

Cursurile vor ave loc dupa programul care va fi anuntat in newsletter , pe site si in evenimente.Puteti participa la oricare din ele, fara nici o conditionare.
Pretul cursului este de 150 de lei un modul. Ele vor avea loc lunar, nu exista nici o conditie pentru participare. Voi schimba si curata toate energiile care apar , si vom aborda tematicile in mod personalizat.
Voi folosi Theta Healing si Access Consciousness, nu e obligatoriu sa le cunoasteti.
Va rog sa pregatiti subiecte, teme si intrebari.

In intervalele dintre, veti primi teme si subiecte la care sa lucrati.

Inscrieri pe formularele de contact sau pe deliatheta14@yahoo.com, si pe telefon 0740806287

 

Curs Iubirea de Sine
Iubirea de sine e un concept minunat. Inaltator. Maret.
Exceptand faptul ca nimeni nu stie ce inseamna asta exact.
Ca sa incepem cu inceputul in primele 124 de module ( sau 12 345 577 846 de module) ne ocupam de acel Sine pe care se presupune ca ar trebui sa-l iubim.
Cine este el? Ce inseamna Sinele?
Si cine esti tu?
Cat din gandurile tale sunt ale tale?
Ce stii despre realitati?
Cat din realitatea ta e copierea realitatilor celorlalti?
Cat din tine esti tu, si cat sunt judecati? Cat sunt titluri si etichete, vinovatii si frici? Cat din astea esti tu, si cat comportamente invatate?
Cat de multa nefericire, tristete, griji, frici ( de moarte , de inaltime, de success, de esec, de inaltime, de sot/sotie, de iad, de saracie, de autoritati, de parinti, de paianjeni, de gandaci, de oameni, de extraterestri, de iluminatti, de furtuna, de apa, de caini, etc), vinovatie, rusine, timiditate, SI ALTELE.
Ce povesti iti spui despre tine, in ce mod iti plangi de mila?
Cata credinta ai investit in realitatea pe care tocmai o traiesti?
Cat de mult te agati de bunatatea din oameni si nu mai vezi raul pe care ti-l pot face, pe care daca l-ai vedea te-ai proteja cu usurinta?
Cat de mult vezi magia din tine?
Cat de mult creezi, in loc sa fii reactia vietii la ce este societatea?
Cat de mult stii ca poti crea alte realitati , cat de mult iti cunosti adevarata valoare, putere si maretie? Cat de mult esti capabil sa primesti asta?
Totul in viata ta incepe si se termina cu relatia ta cu tine.
Cate bariere ai fata de ceilalti oameni, fata de sexul opus, fata de tine insuti?
Esti dispus sa le eliberezi?
Cine ai fi tu daca n-ar exista judecatile in lumea ta?
Cine ai fi tu daca nu te-ai defini prin judecati?
Cat de mult
Cum ar fi daca ai avea incredere in tine? Poti avea incredere in tine atunci cand devii tot mai mult constiinta si tot mai putin minte.
Cat spatiu aveti in lumea voastra? Sau e o lume contractata?
Cate limite v-ati creat pana acum? Limite de bani, de posibilitati, de iubire, de constienta, de creatie?
Cate lucruri esti, poti si creezi pe care le negi?
Cate concluzii ai despre tine ca NU POTI, NU STII, NU AI NU ESTI CAPABIL, inainte de a incepe macar sa faci acel lucru?
Ce face din tine o fiinta unica?
Cate talente, daruri si capacitate ti le negi?
Si multe multe alte lucruri despre tine de inteles, INAINTE sa incepi sa FII CINE ESTI CU ADEVARAT, pentru a te putea iubi, hrani si intelege cu adevarat, in mod constient!

Cursul este in module de cate 4 ore pe luna, cu materiale de lucru intre ele, la un pret modic de 150 de lei ( in loc de 222 lei), in acest an va fi 150 de lei.
Relatii la tel 0740806287 sau email deliatheta14@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *