01 august Initierea in Ierarhiile Angelice

Sambata, 01 august 2015, ora 16:00, Dally Therapy, str. Valea Garbaului, nr. 41,com.  Floresti, jud. Cluj

Pret curs: 100 lei

Initierea in Ierarhiile Angelice – Ordinul Arhanghelilor

Acum doi ani a luat naştere la Constanţa Cabinetul DALLY THERAPY care s-a vrut un spaţiu sacru de vindecare în care oamenii să-şi aline sufletele şi să se regăsească pe sine.

Ca o încununare a acestei misiuni, Dally Therapy a devenit un tărâm al dezvoltării umane şi spirituale care inspiră şi ajută oamenii să-şi identifice menirea prin dezvăluirea propriului potenţial, conducându-i pas cu pas în direcția visurilor lor prin evenimentele pe care le organizează în Constanţa, Bucureşti şi Cluj-Napoca.

Dorința noastră este să oferim un omagiu celor care simt chemarea călăuzirii divine prin Iniţierea în Ierarhiile Angelice – Ordinul Arhanghelilor – ce va avea loc simultan în Cluj-Napoca şi Constanţa cu ocazia evenimentului aniversar din data de 1 august.

Inițierea ne conectează pe frecvenţa celor 15 Arhangheli ceea ce constituie o binecuvântare divină, căci aceștia creează o punte de legătură între sufletul nostru și Dumnezeu și ne oferă acces la energia lor pentru a ne ajuta pe noi oamenii să evoluăm, pentru a ne ușura viața și, desigur, pentru a împlini planul divin.

Inscrierile pentru Cluj-Napoca se fac completand formuarul aici: http://www.alinadicu.ro/evenimente.

Pret aniversar : 100 lei (in loc de 350 lei) – include initierea, tehnici de lucru, suportul de curs și diploma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.