01 decembrie Party: Danaga și Musai Soundworks

Joi, 01 decembrie 2016, ora 22:00, The Shelter, Piaţa Unirii, nr. 25

Pret bilet 10 lei

Crack’d prezintă: Danaga și Musai Soundworks

Poeți și Miorițe, plaiuri de legende și colinde…

Despre Danaga

(Daniel Aga) și-a început aventura sa muzicală în 1998, ca solist vocal și chitarist într-o trupa rock. După o pauză de câțiva ani își vinde motocicleta pentru a-și cumpăra primul său computer și trece la electronice.

Muzica lui este un amestec între diferite genuri, de la muzica electronică a anilor 60 și 70, jazz, hip-hop, funk până la techno și house, cu influențe etno. A aparut pe scena alaturi de nume importante din muzica electronica cum ar fi Slient Strike, Subcarpati, K-lu, Matze, Akua Naru, Guts, Renegades of Jazz etc.

A apărut cu producții propri pe compilația „Culese din Cartier”, editată de Subcarpați, precum și pe Buzz RO! 2011 la Local Records.

Despre Musai

In majoritatea productiilor Musai combina elemente poetice cu diferite genuri de muzica electronica, cum ar fi Experimental, Ambient si Trip-Hop. Influentele au venit de la numerosi producatori de muzica experimentala si ambientala precum Burial, Volor Flex, Sorrow, Jon Hopkins, Hecq, Aphex Twin, Amon Tobin etc. Poezia a avut aceeasi influenta constructivă asupra productiei muzicale, în mod organic cele două forme de manifestre artistică devenind una singură.

De la 15 ani a experimentat foarte multe genuri de muzica, pornind de la ceea ce il pasiona in vremea aceea, Dubstep si Drum & Bass, cu timpul a inceput sa combine aceste genuri si cu folclor romanesc.

Un artist versatil si eclectic mereu în căutarea limbajului muzical si poetic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.