01 iunie Ziua Copiilor

Luni, 01 iunie 2015, ora 10:00, Adrenalin Park, Casele Micesti, Feleacu

Ziua Copiilor la Adrenalin Park

De 1 iunie invităm copiii la vânătoarea de comori din Adrenalin Park pe cele 3 trasee dedicate lor: Buburuza, Jderul și Balaurul! Startul se dă la ora 10:00! Trăiește aventura copilăriei pe cele mai frumoase trasee de cățărare între copaci din zona Clujului!

Adrenalin Park este locul ideal pentru a dezvolta abilitățile fizice ale copiilor. La parcul de aventură de lângă Cluj, cei mici pot deprinde tehnici de cățărare pe trasee forestiere la înălțime, modalitatea de manevrare a echipamentului specializat, tehnici de depășire a diverselor obstacole de pe traseele suspendate.

Cu sprijinul părinților, educatorilor, instituțiilor de învățământ și asociațiilor de profil, Adrenalin Park a a avut onoarea de a fi gazda ieșirilor de grup și individuale ale  copiilor de toate vârstele. Apreciem momentele petrecute lucrând cu copiii de fiecare dată, deoarece constatăm de la o săptămâna la alta cum evoluează și cum își depășesc anumite limite. Adeseori, adulții care sunt prezenți în parcul de aventură consideră că au de învățat de la cei mici: sunt deschiși, curajoși și foarte atenți la ceea ce li se transmite în cadrul instructajului.

Primii pași pe traseele aeriene de aventură sunt adeseori cu emoție și un pic de teamă… Dar apoi, se întâmplă ceva cu fiecare copil: descoperă ce poate să facă, învață să abordeze obstacolele într-un mod nou și treptat parcurgerea acestor trasee devine o bucurie! Fondatorii Adrenalin Park au intenționat să creeze un spațiu unde copiii să se regăsească și să se bucure de natură și aer curat. În speranța că reușim să ne ridicăm la nivelul așteptărilor, îi primim cu voie bună pe toți cei care sunt curioși să înveșe această activitate deosebită: cățărarea pe trasee suspendate între copaci.

De 1 iunie 2015, sărbătorim farmecul copilăriei și aventurierii care explorează traseele de aventură din Adrenalin Park!

Trăiește aventura copilăriei pe cele mai frumoase trasee de cățărare între copaci din zona Clujului!

Rezervări la office@adrenalinpark.ro sau telefon: +40 371 040 434

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.