01 octombrie International Youth Bazar

Joi, 01 octombrie 2015, ora 18:30, Cladirea Casino, Parcul Central

International Youth Bazar – tinerii vor împărtăși aspecte din tradițiile și cultura fiecărei țări, făcând schimb de bune practici în domeniul acțiunilor de tineret.

Reprezentanții mai multor organizații internaționale de tineret, dar și ai organizațiilor studențești și de tineret membre ale Federației SHARE Cluj-Napoca vă vor întâmpina la standurile pe care le pregătesc pentru prezentarea organizațiilor. De asemenea, tinerii vor împărtăși aspecte din tradițiile și cultura fiecărei țări, făcând schimb de bune practici în domeniul acțiunilor de tineret, pentru a îmbunătăți coeziunea socială între tineri la nivel local, național și european.

Participanții internaționali ai International Youth Bazar sunt membri EZA, o rețea formată din 72 de organizații de tineret, provenite din 28 de țări, care își propune să promoveze dialogul și dezvoltarea socială la nivel european, activitatea EZA find susținută de către Uniunea Europeană.

Participarea la eveniment este deschisă publicului și altor actori ce doresc să participe cu stand-uri de prezentare a propriilor organizații. Doritorii sunt rugați să completeze formularul de înscriere până în data de 30 septembrie, ora 20.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.