02 iulie The Shelter TV Show

Joi, 02 iulie 2015, ora 22:00, The Shelter, Piaţa Unirii, nr. 25

Pret bilet: 5 lei

The Shelter TV Show – Premiera episodului 9

Shelter TV vine peste tine când ți-e lumea mai caldă, cu o față nouă, în episodul 9, într-o variantă de vară fără lămâie, ci cu suflu și idei noi.

La The Shelter TV Show lansăm premiera episodului nou(ă), în regia echipei The Shelter, cu inegalabilul Iuliu în rol principal, dar și cu alți actori mai mult sau mai puțin shelteriști.

La figurație sau scenariu s-ar putea să fi contribuit chiar tu, așa că n-ai motiv să lipsești!

THE SHELTER TV SHOW Afterparty w/

POLIGLOT ★ The Sound From The Underground

Iuliu Pichler s-a mutat în Cluj în 2009. A devenit DJ Poliglot când a început să promoveze genul muzical numit electronica și alte seturi în care combina diferite alte genuri. A mixat pe scenă alături de: Loo & Placido, Venetian Snares, Brazda lui Novac, Silent Strike, Dubase, Șuie Paparude, Mr. Meeble, Rangleklods, Death Rattle, Breton, Dedicated To, Dj Vasile, Shukar Collective, Dj Sauce, Dj K-lu, Rolf, Matze, Lamb etc.

Soundcloud: https://soundcloud.com/poliglot]] Facebook: https://www.facebook.com/P0LIGL0T]]

JASPER

Născut într-un oraș mic din Maramureș și fiind expus la multă cultură germană, a avut acces la multă muzică din Occident, iar primul album de muzică electronică ce i-a trecut prin mâini și urechi a fost “Kraftwerk – Computer World”. Câțiva ani mai târziu, prietenul lui cel mai bun a devenit DJ și a început să-l învețe multe lucruri despre muzică, totul rezultând în primele sale Turntables. A ascultat multe tipuri diferite de muzică, dar mereu a fost îndrăgostit de muzica electronică și a continuat drumul său de DJ cu genuri precum techno și house, la diferite petreceri și festivaluri. Acum se concentrează pe producție și pe latura experimentală a muzicii electronice, dub, ambientale.

Soundcloud: https://soundcloud.com/]] Mixcloud: https://www.mixcloud.com/]] Facebook: https://www.facebook.com/]]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.