03-04 decembrie Rimetea Outdoor Experience

03 decembrie – 04 decembrie 2015, ora 18:00, Bastionul Croitorilor, str. Baba Novac

Rimetea Outdoor Experience

Eşti pasionat de adrenalină şi activităţi în aer liber? Lucrezi în domeniul turistic sau într-o echipă care iubeşte teambuilding-urile active cu multă energie?
Dacă da, locul tău e la RIMETEA OUTDOOR EXPERIENCE!
Evenimentul energic, plin de adrenalină, organizat de Asociaţia de Turism Activ Trascău (TAT), va avea loc în data de 03- 04.12.15, începând cu ora 18:00 la Bastionul Croitorilor din Cluj-Napoca.
Într-un cadru informal vei avea posibilitatea de a experimenta, de a afla mai multe detalii despre turismul activ din zona Rimetea, despre ce activităţi se pot practica în această zonă, respectiv despre modalităţile de colaborare şi participare la activitităţile TAT.
La eveniment vor participa:
– Incze Zsuzsa- Coordonator proiect TAT
– Toma Coconea (Petroşani)- parapantist, participant X-alps, recunoscut ca unul din cei mai buni din Europa, Török Zoltán (Cluj-Napoca) – pilot parapanta tandem,
– Bogdan Moldovan (Timişoara)- bicicletă, ecoturism
– TBA (Tg. Mureş) – caiac/canoe
– Calutiu Cornel (Sibiu)- parapanta tandem
– Mirela Iank (Satu Mare)- teambuilding
Pe lângă prezentările ţinute de specialiştii din acest domeniu, vei putea vizualiza filmări din timpul experimentelor Rimetea, veţi putea testa pe “uscat” rafting-ul, kayak-ul, senzaţiile unei drumeţii, iar în cadrul unui cocktail de socializare vei putea detalia modalităţile de colaborare cu coordonatorii proiectului.
Te rugăm să confirmi dorinţa de a participa la eveniment telefonic pe: 0743-680195 sau prin mail la: info@a-tat.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.