06 decembrie Luna Amară

Duminica, 06 decembrie 2015, ora 21:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: 20 lei

Luna Amară

Luna Amară este cea mai complexă şi mai controversată apariţie muzicală a scenei rock româneşti din anii 2000 încoace. Cenzurată din cauza opiniilor politice tranşante, cu un clip pe tv atunci când încă nu exista un album, prezentă la toate festivalurile importante, o noutate absolută prin integrarea sunetului de trompetă într-un sound alternative rock, Luna Amară şi-a format un public al său, un public care vrea să înţeleagă mai mult, care vrea să se implice mai mult.

Luna Amara s-a implicat activ in salvarea Rosiei Montane, dar a si participat, de cate ori a putut, la evenimente caritabile. Sinceritatea artistica si politica a fost si este un principiu de baza al membrilor trupei. Dupa 15 ani de activitate, 5 albume („Asfalt” – 2004, „Loc Lipsa” – 2006, „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” – 2009, „Pietre In Alb” – 2011 si „Live @ Conti” – 2014) si sute de concerte in tara si strainatate, in cluburi si pe scene de festival, trupa se pregateste de lansarea primului DVD din cariera.

Formată în 2009 și cu un sound energic, trupa s-a bucurat de un real succes acasă, în Suceava, acesta fiind un prim pas pentru ce avea să urmeze.
Băieții explorează în cei șase ani de activitate marile orașe ale României, urcând pe scena alături de cele mai importante nume ale rockului românesc și nu numai (amintim Alternosfera, Luna Amară, Coma, Vița de Vie, OCS, Implant pentru Refuz, Jinjer, Gândul Mâței, Point Blank, My Own Private Alaska, Rava, Alternativ Quartet, Relative), în același timp susținând scena rock din Bucovina, reprezentată astăzi de festivalul internațional Bucovina Rock Castle.

În ciuda faptului că au urmat studiile superioare în orașe diferite, băieții reușesc să înregistreze primul lor album, demonstrând diversitatea genului alternativ printr-un mozaic de compoziții de sunet și stare.

Accesul în sală : 21:00
Toy Machines : 21:30
Luna Amară : 22:30
Fumatul este interzis în local pe toată durata spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.