08 ianuarie Trolls

  • 06/01/2017
  • Cinema

Duminica, 08 ianuarie 2017, Cinema City Iulius, Cinema City Polus

Trolls (Trolii) – regia: Walt Dohrn, Mike Mitchell

Creatorii peliculei Shrek și DreamWorks Animation prezintă Trolii, o comedie inteligentă, amuzantă și obraznică despre căutarea fericirii și până unde sunt unii dispuși să meargă pentru a o obține.  Filmul transportă publicul către o lume colorată și minunată populată de Troli extraordinar de optimiști, care dansează și cântă continuu și de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiți numai când au Troli în stomac.

După ce familia Bergen invadează satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, și prea-prevăzătorul și țâfnosul Branch, pleacă într-o călătorie, încercând să-și salveze prietenii.  Misiunea lor e plină de aventură și întâmplări, pe măsură ce această pereche nepotrivită încearcă să se tolereze reciproc, astfel încât să ducă misiunea la bun sfârșit.

Filmul prezintă și lumea unică inspirată din fibre, ghemotoace, blană, sclipici și culori vii.  Publicul va fi învăluit complet de acest univers tactil și îmbietor—producătorii îl numesc „imersie estompată”—diferit de orice alt film. Apoi, avem coafurile înalte din păr de culoarea bomboanelor, semnul distinctiv și mândria Trolilor de pretutindeni.

Cu: Zooey Deschanel, Justin Timberlake, John Cleese, Jeffrey Tambor, Gwen Stefani, Anna Kendrick

Gen film: Animaţie/ Aventuri/ Familie/ Fantastic

Durata: 92 minute

Program:

Cinema City Iulius: 12:00(3D, ro)

Cinema City Polus: 11:50(3D, ro)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.