Duminicã, 08 noiembrie 2015, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 25 lei

FISC – Nicu, Badea și Bordea

Nicu Bendea inceput să înveţe ce înseamnă comedia de pe internet, uitându-se pe YouTube, dar şi din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe această temă, însă posedă un umor autentic şi spontan. Prima oară Nicu Bendea a urcat pe scenă în 2004, an în care a devenit membru al trupei de umor Comedica. Din februarie 2012 Nicu Bendea işi distrează şi binedispune telespectatorii cu emisiunea Tonik Show difuzată pe Transilvania Look.

Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – “Stand UP Cafe”. Ușor timid, atent și curios: “Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt.” Moldovean din Botoșani, Cătălin Bordea, talentat și actor neliniștit a făcut de toate: seriale TV, reclame TV, piese de teatru obscure. Din 2012 este coleg cu Capatos la Un show pacatos pe Antena 1.

Biletele pot fi achiziționate online de pe: biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.