08 noiembrie Ziua Regelui

Duminicã, 08 noiembrie 2015, ora 19.00, Piaţa Unirii

Ziua Regelui – Clubul Monarhiștilor Clujeni are plăcerea de a invita clujenii în Piaţa Unirii pentru a-l sărbători pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României, cu ocazia zilei onomastice.

Cu acest prilej, vor fi lansate mai multe lampioane, prin intermediul cărora participanţii îi vor transmite Majestăţii Sale cele mai frumoase gânduri, sentimente şi urări.

Regele Mihai I al României a împlinit 94 de ani în 25 octombrie. Duminică, Majestatea Sa își sărbătorește ziua numelui.

„Prin sărbătoarea regală de la Cluj Napoca dorim să se constituie şi într-un mesaj adresat comunităţii clujene şi în general societăţii româneşti. România modernă a fost posibilă din punct de vedere teritorial, instituţional, în definitiv ca entitate statală suverană, prin contribuţia substanţială a Instituţiei Monarhului Constituţional.

România de astăzi, tot mai cufundată în întuneric şi minciună, îşi poate regăsi speranţa şi echilibrul printr-o reapelare a valorilor regale, pe care Majestatea Sa Regele Mihai I, ASR Principesa Margareta, Principesa Maria, ASR Principele Radu, le aduc constant în atenţia societăţii româneşti”, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.