1-12 august Bag Expo si Expomineralia

01 – 12 august 2018, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Bag Expo si Expomineralia

Noi ediții ale târgurilor Expomineralia și Bag Expo, de unde îti poti alege accesorii inspirate pentru vacanță. Bijuterii cu stiluri și culori variate și o gamă diversificată de genți pentru a completa ținutele de vară.

Iulius Mall găzduiește două târguri care îi invită pe clujeni să se accesorizeze în ton cu zilele însorite. Cei pasionați de pietre preţioase şi semipreţioase, prezentate sub formă de bijuterii sau de obiecte de decor, sunt așteptați la Expomineralia. La această ediție, vedeta târgului va fi cuarțul, supranumit și „cristalul de stâncă”. Cei interesați vor descoperi exponate realizate din diverse tipuri de cuarț, din zone geografice diferite, unele dintre ele fiind impresionante prin capacitatea lor de a influența starea spirituală a persoanei care le poartă. Expomineralia reunește zeci de mii de bijuterii, accesorii, decoraţiuni şi alte obiecte lucrate cu măiestrie, din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

Cei care vor să fie mereu în pas cu moda, vor putea alege din numeroase modele de genți care să se potrivească cu activitățile lor din această vară. Pentru sezonul cald, Bag Expo a pregătit aproximativ 6.000 de genţi, poşete şi alte accesorii, în pas cu tendinţele estivale. Pentru doamnele și domnișoarele care se pregătesc de vacanță vor fi prezentate numeroase modele de genți de plajă, în culori intense. Plicuri elegante, genţi casual sau sport, poşete pentru petrecerile nocturne, clutch-uri cu cristale Swarovski, trollere şi genţi de voiaj, serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele şi curele sunt alte propuneri pentru clienţi.

Ambele targuri pot fi vizitate pana in data de 12 august 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.