1-5 iunie LollyBoom

1 – 5 iunie 2016, ora 10:00, Parcul Central, Cluj-Napoca

LollyBoom dă startul distracției

Fantasmagia și Pikaso Events cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca și al Consiliului Județean organizează festivalul dedicat întregii familii.

Aici vor avea loc activități pe care cei mici le vor primi cu brațele deschise: de la dans, teatru, magie la proiecții de film și escaladă. De un foarte mare succes au fost anul trecut atelierele de creație. Copiii au dat dovadă de independență, venind singuri la înscrieri. Anul acesta și părinții vor fi mai implicați în acțiunile ce vor avea loc.

Alături de copii aveți șansa să trăiți cinci zile ca-n basme ori povești. De ce? Pentru că bucuria va fi peste tot în jur, râsetele copiilor adunați în parc vă vor face să simțiți că auziți cea mai minunată melodie pe care ureche umană ar putea să o asculte: inocență, entuziasm, pasiune, încântare, nerăbdare, frumusețe, dragoste și apreciere. Într-un singur cuvânt: fericire.

Copii, veniți de vă distrați. Iar voi, părinți, veniți la festival nu ca să vă retrăiți copilăria, ci ca să vă trăiți maturitatea cu sufletul de copil. Cât un grăunte, tot a mai ramas. Va fi o experiență pe care toți o vom purta mereu cu drag în suflet și în amintiri.

Lolly Boom este la cea de a doua ediție, iar ca umare a succesului de anul trecut și-a prelungit activitatea de la trei zile de sărbătoare la cinci.
Părinții își pot înscrie copiii la fața locului sau online accesând website-ul www.lollyboom.ro.

LollyBoom dă startul înscrierilori la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi multe și diverse. Printre activitățile ce vor avea loc putem enumera: ateliere de desen, pictură, de gătit, ceramică, activități de tras cu arcul, teatru, muzică, dans, cățărări, face-painting etc.

Înscrierile online îi ajută pe părinţi să asigure locul dorit copiilor lor la ateliere/workshop-uri, pentru că din păcate, locurile sunt limitate. Pentru participarea la ateliere și workshop-uri, recomandăm să se facă înscrierea celor mici aici. Numărul maxim de activități la care un copil poate fi înscris este de două pe zi. Dacă, totuși, nu reușiți accesați site-ul, înscrierile se pot face și la festival în limita locurilor disponibile.

Pe langa ateliere puteţi gasi si alte activități pentru divertisment: spectacole de magie, jocuri, concursuri, teatru de păpuși, grădinărit, croitorie, reciclare creativă, plus multe altele.

Vă așteptăm pe toți la LollyBoom – festival de mare avengură dedicat întregii familii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.