1-5 noiembrie Conferinţa Naţională Philohistoriss

01 – 05 noiembrie 2017, ora 18:00, Asociatia Philo-Historiss, str. Napoca, nr. 11

Taxă de participare: 50 lei

Conferinţa Naţională Philohistoriss – a treia ediţie

Scopul conferinţei este acela de a promova şi dezvolta munca de cercetare în domeniile istorie şi filosofie, cu specializările conexe, precum şi de a conştientiza participanţii la conferinţă, studenţii Universităţii Babeş-Bolyai şi publicul interesat cu privire la relevanţa cercetării (în aceste domenii) pentru societatea contemporană. Chiar dacă ediţiile anterioare s-au desfăşurat pe durata a trei zile, prin această ediţie ne-am propus să extindem timpul alocat activităţilor menite să îi familiarizeze pe studenţii participanţi cu Universitatea Babeş-Bolyai şi cu istoria oraşului Cluj-Napoca.

Sesiunea de comunicări științifice, din cadrul Conferinței Naționale PhiloHistoRiSs (1-5 noiembrie 2017), este adresată studenților, masteranzilor și doctoranzilor din domeniile și specializările: Istorie, Filosofie, Istoria artei, Arheologie, Arhivistică, Științe ale informării și documentării, Etnologie, Relații internaționale, Studii europene, Studii de securitate, Studii culturale.

De această dată vă aşteptăm la Cluj-Napoca timp de 5 zile, perioadă în care vom pregăti diverse activităţi, prelegeri susţinute de profesorii invitaţi, tur ghidat în centrul istoric al oraşului şi quiz-night.

Pentru informații suplimentare: https://asphilohistoriss.wordpress.com/ şi philohistoriss@gmail.com
Organizatori: Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca; Facultatea de Istorie si Filosofie; Asociația Studențească PhiloHistoRiSs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips