1 aprilie În viitorul apropiat

Vineri, 01 aprilie 2016, ora 19.00, Reactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

În viitorul apropiat – regia: Cristian Ban

În aprilie la Reactor diversitate e cuvântul cheie: spectacole proprii, spectacole invitate, teatru muzical, jazz. improvizații de toate felurile, totul reflectă dinamismul primăverii care își intră încet-încet în drepturi.Atât pe scenă, cât și în spatele ei, lucrurile se precipită, se pornesc proiecte, se primesc musafiri și se reactivează, în general, cu mai mult spor și poftă.

Nu se poate experiment și creație fără diversitate, și nici Reactor fără spectatori, așadar, ca de obicei de doi ani încoace, Reactorul vă așteaptă cu drag și reacții calde, de primăvară. Haideți în reacție!

Dramaturg: Petro Ionescu
Cu: Carina Bunea, Zsolt Csepei, Cătălin Filip, Timea Udvari

Luna de evenimente începe cu nerăbdare chiar pe 1 aprilie, nu cu o păcăleală, ci cu un spectacol plin de umor și, în plus nou-nouț, care a avut premiera în martie. Fragmentat, dinamic și amuzant,

Spectacolul În viitorul apropiat vorbește despre frica de viitor, punând accentul pe imprevizibilul situațiilor scenice. Abordarea acestei teme blochează spectatorul într-un spațiu care sfidează trecerea firească a timpului și aduce în prim plan joaca și absurdul.

”Ce vei face mâine? Ce vei face după ce pleci de aici? Cum ai vrea să își amintească oamenii de tine?”
O producție Reactor în colaborare cu Váróterem Projekt, în cadrul unui proiect finanțat de AFCN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.