1 august Furtuni de Roua

Miercuri, 01 august 2018, ora 17:00, Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Furtuni de Roua – lansare volum, Dan Florea

Alături de Editura Ecou Transilvan ne invita la o lansare inedită. Volumul de poezie „Furtuni de rouă” al lui Dan ne transpune într-o lume lirică, cu multe întrebări, dar totodată cu o largă paletă de răspunsuri. Fascinat de mirajul cuvântului dar și de artă, în complexitatea ei, volumul aduce în fața voastră o poezie ce învăluie totul într-o profundă melancolie, în care poetul caută depășirea formei cuvântului, căutând aura obiectelor și a stărilor proiectate, dezvoltând un metalimbaj cu totul neașteptat. Un cuvânt face mai mult decât mie de poze, dar când acel cuvânt este susținut de imagine, oare până la ce rang se ridică arta?

Cum artiștii sunt oameni cu suflet mare, și Dan nu se dezice, toate vânzările și donațiile obținute în cadrul lansărilor și a vânzării ulterioare vor fi direcționate spre Beard Brothers, Campania 1.12 Wheels for Life – campanie în care se urmărește achiziționarea unei ambulanțe nouă de tip C, pentru SMURD.
Volumul apare cu ajutorul proiectului SIG`n Art, proiect dezvoltat sub apanajul firmei SIG Combibloc (proiect care urmărește susținerea și promovarea talentelor artistice din cadrul companiei).

Surprizele vor fi prezente și ele, asa ca haideți cu noi și cu BB și cu Dan Florea în data de 1 august, ora 17.00, la Biblioteca “Octavian Goga” pentru o lansare de carte cu ștaif, poezie, muzică și multă voie bună.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.