1 decembrie Andra – Tradițional 2

Concert Andra – Traditional 2

Vineri, 01 decembrie 2023, ora 19:00, Sala Polivalenta-BT Arena, str. Uzinei Electrice

Andra – Tradițional 2 – concert

De când așteptam să vă dau această veste! Sper că va fi o experiență de neuitat pentru voi! Muzică tradițional românească, emoție, dans, invitați surpriză, totul gândit pentru voi!

Andra, o nouă surpriză pentru fani!
„Tradițional 2”, cel mai așteptat spectacol românesc, ajunge pe1 decembrie, la București. Andra revine cu superproducția artistică bazată pe muzică tradițională românească, după succesul fulminant al „Tradițional”, tot cu susținerea orchestrei Frațiilor Advahov.
Aproape 100.000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentații live, toate sold-out, susținute atât în România, cât și în Italia și în Marea Britanie. În 2023, publicul se va putea bucura de o nouă versiune a conceptului, cu piese noi și invitați speciali care vor oferi o experiență completă.
„Sunt mândră de faptul că am reușit să creez acest spectacol de succes și sper ca Tradițional 2 să fie prilejul unei noi reuniuni cu iubitorii de muzică populară și nu numai. Nostalgici sau nu, fiecare va găsi ceva pe placul său în acest concept gândit pentru toate vârstele și toate gusturile. Vă aștept cu drag la Tradițional 2”, a spus Andra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.