1 martie Anotimpuri prezintă: 1 Martie Mărțișor

Marti, 01 martie 2016, ora 22:00, The Shelter, Piata Unirii, nr. 25

Pret bilet: gratis < 00:00 >10 lei

Anotimpuri prezintă: 1 Martie Mărțișor

În luna Martie (”Mart”) incepe primăvara, vremea se încălzește treptat.

Legendele spun că Mart a luat cate o zi din fiecare celelalte luni pentru a-și depăși toți ceilalți frați.

Acum incep și zilele Babelor (zilele Martei sau Dochiei), tradiție imbogățită de o mulțime de povești ce ilustrează lupta dintre iarnă și primăvară, dintre întuneric și lumină.

Martie mai este denumit si ”Germanar” (”Incoltitorul”),natura incepand sa prinda viata si culoare.

Primărie  – [Tzinah Family | Tzinah Records]

E destul de dificil să etichetăm sound-ul house & techno al lui Primărie, date fiind abilitățile sale de a trduce diverse influențe, de la rădăcinile sale românești combinate cu anii petrecuți în Berlin.

E însă și mai dificil să decriem în cuvinte vibrația pozitivă care inundă publicul la fiecare gig de-al sau. Face față cu vitejie maratoanelor delicioase, din București. Își prezintă sunetul groovy, reprezentat de house și techno, în cluburile mici,de pe canalele ascunse din Olanda.

Induce și alimentează o mulțime de zâmbete în Berlin. Sau face publicul să își piardă mințile, pe dancefloors, în Anglia! Sound-ul lui Primărie este greu de etichetat, însă suficient de puternic pentru a se diferenția și a ieși în evidență.

Aflând-se într-o continuă căutare a groove-ului perfect, Primărie a reușit să înglobeze hype-ul creat în jurul muzicii românești și să-l transpună în propria casă de discuri: Tzinah Records.

Fără bullshit artistic, fără experimente: doar trak-uri ce acoperă teritoriul larg dintre deep house și tech house, destinat celor mai pretențioase ringuri de dans. Tzinah Records a atras atenția publicului de la primele sale release-uri: Raresh, Livio & Roby, sau tINI- îți sună cunoscut?

Primărie nu este doar un Dj excelent, ci și producător. Cu o listă, pretty cool am spune noi, de remix-uri și apariții alături de diverși artiști, Primărie își canalizează acum energia în sound-urile proprii, ce urmează a fi lansate.

Este membru fondator al agenției de booking Tzinah Family și va continua să strângă influențe muzicale, din depărtări precum Lima sau Peru, sau din locuri familiare, precum malul Mării Negre, și să le prezinte în seturile sale hipnotizante, ghidat de singurul motiv pentru care mixează: să facă oamenii să danseze!

Vasiu – [Tzinah Records]

Alex Vasiu este un tânăr producător de muzică electronică din Cluj-Napoca. Pasiunea lui pentru muzică a început la vârsta de 4 ani, atunci când a primit cadou primul său keyboard.

La vârsta de 13 ani a început să compună propria muzică, câștigând tot mai multe cunoștințe despre producția muzicală, iar în ultimii 2 ani de liceu a studiat pian clasic și teorie muzicală.

La momentul actual Vasiu experimenteaza cu design-ul sunetelor, dând tot ce poate pentru a-și transpune gândurile în muzică. Seturile lui sunt o extensie a perspectivei sale asupra muzicii techno, o fuziune sofisticată între beat-uri organice și texturi psihedelice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.