1 martie Povesti nemuritoare de vanzari

Joi, 01 martie 2018, ora 17:00, Liberty Technology Park, str. Garii, nr. 21 

Povesti nemuritoare de vanzari – lansare de carte

Povești nemuritoare de vânzări. Trăite și povestite de oameni de vânzători din România

Prezintă: Adrian Cioroianu

“Dar de multe ori este vorba, până la urmă, de mentalitate. Mindset de vânzător. Îmi place cum sună asta: – Changing the game is a mindset-.
Dar chestia asta este greu de înțeles și mai greu de aplicat. Mai ales când vine vorba de propira persoană. Dar ce putem face?
Lucuri mici, dar care fac diferența. Începe cu ele. Începe cu povești nemuritoare de vânzări. Nu poți să schimbi felul în care vinzi dacă nu începi prin a schimba CEVA în ceea ce faci zilnic. Depinde doar de tine. Știu că sună imperativ și nu vreau asta, dar asta e realitatea. Încearcă. Ce ai de pierdut?”
Adrian M. Cioroianu

“Citim în cărțile de vânzări despre prospectare, calificare, tehnici de negociere, tratarea obiecțiilor…. apoi mergem la training-uri de vânzări și ne perfecționăm soft-skill-urile și abia așteptăm să le punem în practică…, doar că uneori viața bate filmul și despre asta e vorba și în povestea mea din rândurile următoare.”
Ramona Olenic

„ Am plecat de la întâlnire cu un sentiment ciudat, încercând să î-mi evaluez modul în care m-am adaptat situației și nu eram sigur că nu avusesem noroc. Se spune că un bun vânzător trebuie să fie adaptabil și să găsească soluții pentru fiecare problemă pe care o întâlnește, nu să găsească câte o problemă pentru fiecare soluție pe care o primește. Personal, cred că un bun vânzător trebuie să aibă o atitudine antreprenorială, să își privească activitatea ca pe propria afacere, în care primește câteva resurse, are un produs sau un serviciu pe care îl vinde și este zilnic supus unor provocări pe care trebuie să le rezolve.”
Vlad Florea

“Ce vreau să transmit cu această poveste și vreau să spun vânzătorilor este că orice pas înainte, telefon, mail pe care îl facem se va întoarce înapoi către noi sub o formă sau alta.
Dacă ești consecvent, te prezinți ca lumea, în timp o să ai succes, o să obții vânzarea sau recomandarea.”
Horia Neș

„…. Atunci nu știam ce voi lucra, dar aveam în minte clișee, cum ar fii conexiunea între oameni, libertate, coordonare, găsirea soluțiilor optime, stare de bine și vedeam și simțeam bucuria oamenilor care mă înconjoară.
Așa am ajuns să practic meseria care le îmbină pe toate, pot să spun un cantonament continuu de treisprezece ani și evoluție exponențială. Pentru că eu îmi caut clienții, am nevoie de o doză mare de creativitate, spirit de observație…..” (Kovács Csönge Réka)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.