1 martie Premieră Monoloagele vaginului

Joi, 01 martie 2018, ora 20:00, Napoca 15 Restaurant – Bar – Terasa, str. Napoca, nr. 15 

Pret bilet: 20 lei

Monoloagele vaginului – teatru de club

Monoloagele vaginulu, de Eve Ensler
Cu: Serelela Muresan, Cristina Ragos, Cristina Vasiu

Monoloagele vaginului este un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea și finețea actoricească a celor trei protagoniste fiind un exercițiu actoricesc de o rară sensibilitate. O porție de umor de cea mai bună calitate. Emoție, senzualitate, feminitate. Nu vă lăsați induși în eroare de titlu. Nimic nu va fi vulgar sau la prima mână.Textul aflat la baza spectacolului s-a jucat pentru prima dată în subsolul unei cafenele din Greenwich Village, iar apoi a fost tradus în nu mai puțin de 48 de limbi și a fost jucat în peste 140 de țări. Printre actrițele care au interpretat acest text excepțional se numără: Jane Fonda, Whoopi Goldberg, Glenn Close și Susan Sarandon.

Un spectacol simplu, curat, al cărui ingredient principal este lejeritatea şi fineţea actoricească a celor trei protagoniste: Serenela Mureşan, Cristina Ragos şi Codruţa Vasiu.
„Monoloagele vaginului” – un exercitiu de o rară sensibilitate. O porţie de umor de cea mai bună calitate. Emoţie, senzualitate, feminitate.

Rezervări: 0737-300300, 0730083883
Email: contact@napoca15.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.