1 noiembrie Family

Joi, 01 noiembrie 2018, ora 19:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4 

Intrarea liberă

Family – spectacol invitat

Family (ES) e un spectacol care aduce împreună povești despre familii și despre „acasă”. Povestea unei evacuări fizice și emoționale este firul roșu al propunerii scenice. Pornind de la această poveste, spusă de reprezentantele unei asociații anti-evacuări, spectacolul colează poveștile diferitor familii, fiecare cu propriile pierderi și surpări – o familie chiliană, o familie care trăiește într-un război – familii care pun la îndoială proiecțiile noastre despre fericire. Și rămânem cu întrebarea: cât de bună este instituția familiei?

Imagini, audio-vizual, camere live, texte fragmentate, muzică, zgomote…sunt mijloacele prin care povestim despre flagelul secolului XXI: evacuările fizice și emoționale.

Spectacol în limba spaniolă, cu supratitrare în limba engleză!

Concept și regie: Jacobo Pallarés

Vârstă recomandată: AG

Intrarea este liberă, cu bilete gratuite pe care le puteți lua de pe site biletmaster.ro

Evenimente prezentate în cadrul proiectului cultural „Reactor Lab”, cofinanțat de AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips