1 noiembrie Pompoane de Halloween

Miercuri, 01 noiembrie 2017, ora 18:30, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Taxa de participare: 60 lei/ echipă

Pompoane de Halloween – atelier creativ pentru familii

Noi credem că ar trebui să existe pompoane pentru orice ocazie. Pentru că sunt, pur și simplu, irezistibile. Dar pentru Halloween avem câteva propuneri speciale: pompoane pufoase, sau mai degrabă lânoase, care închipuie fantome, dovlecei bombați, lilieci colorați sau ochi cercetători. Toate, fără-ndoială, îngrozitoare

Mai multe pompoane pot alcătui o ghirlandă, bună de agățat la intrare sau deasupra șemineului, iar fiecare în parte poate funcționa ca breloc sau decor pentru un buton de ușă, un ghiozdan sau un penar. Ba chiar se poate transforma în broșă. Pompoanele se confecționeză din fire lungi și colorate de lână, strânse și răsucite, tăiate și coafate până când personajele de Halloween prind contur.

E monstruos de simplu si simpatic!

Construim aceste pompoane la un atelier special Ludoteka de Halloween, pe care-l organizăm, ATENȚIE!, la librăria noastră din Platinia Shopping Center.

Cel mai grozav e că el se adresează familiilor, așa că așteptăm echipe formate din părinți și copii. Putem primi maximum 12 asemenea echipe, așa că nu stați mult pe gânduri și înscrieți-vă printr-un mail la adresa ateliereludoteka@gmail.com. În caz că intervine ceva și nu mai puteți ajunge, apreciem mult dacă ne anunțați din timp.

1 noiembrie Pompoane de Halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top