1 octombrie Calling Memphis

Sambata, 01 octombrie 2016, ora 21:00, Le Général Café-Pub, str. Eroilor, nr. 18

Intrarea libera

Calling Memphis – Let’s rock’n’roll !

Muzica lui Elvis Presley a insemnat si inseamna foarte mult pentru dezvoltarea culturii rock si rock’n’roll in lume, acesta punand niste baze foarte solide in aceasta directie. Pe langa piesele originale marca Elvis Presley, acesta, de-a lungul carierei, a preluat compozitii ale altor artisti din pura placere si pasiune pentru muzica si pentru spiritul rock n’ roll, totodata largind aria de raspandire a curentului.

In 2016 trupa Calling Memphis aduce in fata spiritul rock n’roll al anilor ’50 prin interpretari moderne ale pieselor deja consacrate introducand un plus de culoare in peisajul muzical clujean si nu numai. Piese ritmate si cu o tonalitate moderna, poate chiar intr-o forma cu mai mult groove pe alocuri si cu o voce sexy in plus, prin prezenta Teodorei, care s-a alaturat acestui proiect ulterior, aducand un aport important in cromatica muzicala a trupei.

Cei cinci membri ai grupului provin din medii vaste ale scenei muzicale (rock, blues, country, hard rock, alternative, metal), adaugand prin acestea o tenta aparte noului proiect care are ca tinta un public vast, cunoscator sau nu, al pieselor interpretate.

Membrii:
Teodora Neagu (voce)
Attila Donca (voce)
Norbert Boros (chitara & voce)
Peter Urszuj (bass)
Ovidiu Crișan (tobe)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.