1 octombrie Cinci pași în crearea unor relații sănătoase

Luni, 01 octombrie 2018, ora 18:30, Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea liberă

Cinci pași în crearea unor relații sănătoase

Luni, va avea loc primul atelier Luni de poveste… la Cărturești  din ediția de toamnă. Ne vom întâlni cu Gabriela HUM și vom discuta despre relații și cum le putem construi pentru a fi sănătoase. Te așteptăm cu mare drag!

Oamenii care au relații armonioase la locul de muncă sunt de 7 ori mai predispuși să fie implicați în munca lor și să fie satisfăcuți de ceea ce fac – spune Organizația Gallup într-un studiu din 2017. Atunci când decid să demisioneze, oamenii nu părăsesc compania, ci în procent de 75%, spune din nou Gallup, pleacă din cauza relației cu un superior. Vestea bună este că de la job ne putem da demisia. Dar ce facem în relațiile de familie, în relațiile de prietenie construite în ani de zile? De aici nu ne putem da demisa. În schimb, putem să ne propunem să fim creatorii unor relații sănătoase. Ele sunt baza nu doar a satisfacției la locul de muncă, ci a satisfacției cu viața noastră în general.
Te invit să vorbim despre relații și despre ce putem face fiecare dintre noi pentru ca ele să fie armonioase și sănătoase.
-Gabi

Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere – http://bit.ly/LuniDePoveste-Gabriela-HUM.

Te așteptăm cu drag!

Despre eveniment
Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În octombrie 2018, timp de cinci săptămâni, în fiecare început de săptămână, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca), te așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă așa cum ne-am obișnuit, cu teme de interes pentru viața de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.