1 octombrie Iepurele alb, iepurele roșu

Duminica, 01 octombrie 2017, ora 20:00, Reactor de creație și experiment, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 20 lei

Iepurele alb, iepurele roșu cu Matei Rotaru

Spectacolul de teatru “Iepurele alb, iepurele roşu” al dramaturgului iranian Nassim Soleimanpour ajunge pentru prima oară la Cluj-Napoca! Așa că fiți pregătiți pentru un spectacol în care se testează limitele obedienței și totodată pentru un puternic reminder al potențialului transformator și transgresiv al teatrului.

“Iepurele alb, iepurele roşu” este un experiment teatral provocator, fiind jucat de fiecare dată de către un alt actor care descoperă textul doar în momentul începerii spectacolului. Fără repetiții și fără regizor, această îndrăzneaţă piesă de teatru a fost tradusă în mai mult de 20 de limbi și a fost jucată de sute de actori din toată lumea, inclusiv de unii dintre cei mai importanți și reputați actori la nivel mondial, de la John Hurt, la Stephen Fry și George Takei și de la Whoopi Goldberg, la Juliet Stevenson și Cynthia Nixon.

Spectacolul “Iepurele alb, iepurele roşu” a avut premiera în România în iunie 2016 la Arad, unde a fost pus în scenă ulterior de 10 ori, pe parcursul anului trecut. Toamna aceasta perfomance-ul iepuresc și-a început călătoria prin țară.

Biletele pot fi achiziționate la fața locului, înainte de începerea spectacolului.

Recomandăm rezervarea biletelor din timp:
http://www.reservr.net/u/reactor/event/Wd9WeAq1eIozZavX

Spectacol recomandat persoanelor peste 14 ani.

Acest perfomance este produs de CitiZenit, în colaborare cu REACTOR de creație și experiment.

CitiZenit este o platformă culturală multidisciplinară independentă, care activează în Arad și urmărește promovarea artelor contemporane, a educației non-formale și mobilizarea comunității locale, prin proiecte de regenerare urbană. Activitatea CitiZenit e orientată către (re)activarea unor spații neutilizate/dezafectate, iar cinematografia, arta contemporană, designul urban și artele performative sunt cele mai importante domenii de activitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.