1 octombrie Seri cu tâlc în Mănăștur

Luni, 01 octombrie 2018, ora 20:00, Old Pub No. 2,str. Mehedinţi, nr. 82

Taxa de participare: 20 lei/ persoană

Seri cu tâlc în Mănăștur

Azi ai gândit și reflectat?!?

Zi de zi suntem puși în fața a zeci, poate chiar sute de situații – de fiecare dată mai mult sau mai puțin diferite față de cele trăite ieri și, foarte posibil, de cele pe care le vom trăi mâine, ori altcândva.

Clipă de clipă avem o infinitate de posibile alegeri, fiecare dintre deciziile noastre ducându-ne pe o cale necunoscută și imposibil de prevăzut.

La fiecare pas drumurile ni se intersectează cu oameni pe care nu i-am mai întâlnit niciodată și pe care, poate, nu îi vom mai întâlni o a doua oară în viață. Fiecare om cu povestea sa, fiecare om cu experiențele sale, fiecare om cu fericirile și nefericirile lui.

Atâția factori ce ne influențează ori guvernează viețile și fac ca totul să pare o mare necunoscută. Totuși, sunt tocmai aceste variabile neprevăzute care ne fac să simțim că trăim cu adevărat!

Să ne luăm o clipă de respiro, să gândim și să ne gândim, căci o viață nereflectată nu merită trăită, iar la finalul acestei clipe, să împărtășim gândurile noastre cu alții, și ei oameni ca noi.

Să discutăm împreună despre lucruri simple sau complicate, despre experiențe de zi cu zi sau, dimpotrivă, nemaiîntâlnite, despre subiecte tabu sau triviale, despre alegeri și dileme, despre probleme sau rezolvări, să filosofăm despre totul și nimic!

Vă invităm să gândim, reflectăm și dezbate împreună și poate așa să învățăm tot împreună mai multe despre noi, despre ceilalți, ori despre viață și de la viață!

Vă invităm la “Seri cu tâlc…”!

Nu uitați, totuși, să vă înscrieți folosind formularul: https://goo.gl/forms/dSl5hWBspFydtpRA3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.