1 octombrie Târgul cu mărunțișuri

Târgul cu mărunțișuri 1 octombrie

Sambata, 01 octombrie 2022 ora 16:00, Atelier Cafe, str. Memorandumului, nr. 9

Accesul liber

Târgul cu mărunțișuri – ediția 23 Târgul cu mărunțișuri 1  Târgul cu mărunțișuri 1 

Ești invitat(ă) la Târgul cu Mărunțișuri, un eveniment anti-consumerism în cadrul căreia comunitatea locală participă la un schimb activ de lucruri folosite (dar în stare bună).
Te încurajăm să aduci lucrurile pe care nu le mai folosești și să duci acasă lucrurile de care ai nevoie.
Hainele, încălțăminte și jucăriile lăsate în paragină în cutii sau in pod merită o a doua șansă. Te încurajăm să le dai mai departe daca nu au fost utilizate câtuși de puțin în ultimul an.
Credem că “gunoiul cuiva” poate deveni comoara altcuiva și, de fapt, asta e scopul evenimentului.
Oameni ca mine și ca tine aduc câteva lucrușoare, găsesc ceva util și se bucură de ele dar si de faptul că lucrurile lor și-au găsit căsuță nouă.
Poți aduce cărți, accesorii, vase, orice lucru care poate fi util altcuiva.
[Atenție! Primim lucruri până la ora 17:30!
Persoanele care vin cu lucrușoare dupa ora menționată vor fi rugate să revină la următorul târg. Decizia de față e una logistică și vă rugăm să țineți cont de ea.]
La final de eveniment sortăm lucrurile rămase (nu dăm mai departe haine rupte, încalțămine stricată, haine pătate, etc.), și le punem în saci. Sacii rezultați se donează către familii cu venituri reduse din Cluj sau din satele din apropierea județului.
Vă rugăm să spălați hainele/încălțămintea/jucăriile înainte de prima (re)utilizare.
Accesul la eveniment este liber, însă ne rezervăm dreptul de a interveni în cazul participanților prea îndrăzneți dacă aceștia deranjează alți participanți sau organizatori.
Echipa are o cutie pentru donații în care participanții pot finanța, prin sume simbolice, necesarul de consumabile pe care îl presupune evenimentul organizat lunar. Ne bucurăm de orice încurajare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.