1 septembrie Discotecă

Vineri, 01 septembrie 2017, ora 20:00, Muzeul de Arta, Piaţa Unirii, nr. 30

Pret bilet: 21 lei

Discotecă feat. Silvia Dumitrescu

La început de toamnă, împreună /FORM SPACE, Discotecă o aduce pe interpreta lansată în anii 80, Silvia Dumitrescu, la Muzeul de Artă.

Discotecă reconectează cluburile României de astăzi cu o istorie muzicală fascinantă, mai puțin cunoscută, și recompune contextele în care muzica românească de dans a interacţionat cu publicul ei, prin intermediul recitalurilor unor staruri locale ale muzicii pop din deceniile trecute și al unor DJ set-uri de muzică autohtonă.

Performer esențial al noului val RomPop, împins în stardom de piesele electronice ale lui Adrian Enescu sau Doru Caplescu, Silvia Dumitrescu ajunge alături de Discotecă la Cluj-Napoca în prima zi oficială de toamnă. Dans!

Bilete, aici: http://www.iabilet.ro/site/event/29801/

*În cazul unor împrejurări de fapt imprevizibile și independente de voința organizatorului, cum ar fi ploaie, caniculă, furtună, probleme tehnice etc. evenimentul poate fi amânat sau poate fi mutat într-o locație nouă.
Taxa de participare la eveniment nu se returnează în cazul în care evenimentul este amânat, ci doar în cazul în care e anulat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.