10-11 iunie YogaFest Cluj

10 – 11 iunie 2017, ora 13:00, Parcul Central, Cluj-Napoca

Accesul liber

YogaFest Cluj

Yoga este un stil de viață. Festivalul va prezenta aspectele teoretice, însă și pe cele practice, prin intermediul cărora participanții vor putea învăța despre insemnatatea yoga, diferitele tipuri de yoga și rolul fiecăreia, felul în care putem trăi în armonie cu noi înșine, cu ceilalți și cu natura și, bineînțeles, despre scopul ultim al practicilor yoga. Vrem ca acest festival să se adreseze oamenilor indiferent vârstă, religie, naționalitate sau statut social și să devină o experiență profundă care să lărgească perspectiva de la individualitate la universalitate.

Programul YogaFest se va desfasura in zilele de 10 si 11 iunie in Parcul Central in zona hamacelor si va fi distribuita pe 5 zone: zona Hatha Yoga, Get Smart Area, Art Zone, Chill Out Lounge si Kids’ area. Intre ora 13:00 si 18:00 in fiecare zona vor avea loc cate 4 ateliere diferite, de aproximativ o ora. Programul detaliat pe ore il puteti gasi pe www.yogafest.ro.

Fiecare seara se va incheia cu o serie de concerte in zona scenei din fata Casinoului cu trupe din Polonia, Ucraina, Norvegia si Romania.

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.