10-11 octombrie 2020, ora 11:00, Salon B, Calea Turzii, nr. 63

Târg pentru căsuța animalelor

În ultimele săptămâni, de când am lansat inițiativa Împreună pentru căsuța animalelor, iar voi ați răspuns atât de generos, asigurând ⅔ din suma necesară achiziționării casei, voi, cei peste 600 de iubitori ai animalelor care ați donat pentru ca acest loc să devină realitate, ne-ați umplut inima de speranță.

Suntem aproape acolo și știm că asta nu se putea face decât împreună. Iar pentru că ne dorim acest loc special – Căsuța Animalelor – să fie, odată inaugurat, unul care să reunească bunele intenții cu buna dispoziție, vă propunem să ne reunim înainte de vreme în cadrul unui târg vintage de haine, obiecte de decor și nu numai. Vom avea produse frumoase, atent selectate, de bună calitate și de prețuri deloc piperate.

Dacă v-ați dorit să contribuiți și până acum n-ați reușit să o faceți sau dacă deja ne-ați dăruit din timpul și/sau banii voștri, însă sunteți curioși/curioase de ce produse avem, atunci puteți să ne ajutați în două feluri: fie donând haine sau obiecte, fie participând și achiziționând ce vă ia ochiul cu cânt. Puteți să ne scrieți dacă aveți haine sau lucruri frumoase de donat, iar noi le includem în selecția noastră.

Totul se va petrece în weekend-ul 10-11 octombrie, iar noi ne-am bucura să ne reunim, în condiții adecvate pandemiei actuale, bineînțeles, la o vorbă caldă, un shopping sănătos și o infuzie mare de binefacere.

Dacă doriți să ne susțineți proiectul și nu aveți posibilitatea de a fi prezenți fizic la târgușor, o puteți face în cadrul strângerii de fonduri online, în descrierea căreia puteți găsi mai multe metode de a dona: https://www.facebook.com/donate/391589218494193/

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem!