10-11 septembrie World Masters of Grill

10 – 11 septembrie 2016, ora 12:00, Polus Center, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Floresti, jud. Cluj

World Masters of Grill

Sunteti pasionati de gastronomie, gurmanzi sau pur si simplu va plac preparatele gatite la gratar?

Atunci va asteptam la cel mai mare show culinar din Romania alaturi de regele mondial al gratarelor, Chef Robert Rainford si maestri internationali in arta gratarelor, ce va-au pregatit demonstratii incendiare si preparate delicoase.

In plus, daca sunteti talentati la incins gratarele, inscrieti-va alaturi de gasca de prieteni la competitia Urban Barbecue Party.

CATEGORIA PASĂRE Carne de pui (piept, pulpe sau aripi) Carne de curcan (piept, pulpe sau aripi) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA PORC Carne de porc (piept, coaste) Carne de porc mușchi (cotlet/antricot, ceafă, file) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA VITĂ Carne de vită (piept, coaste) Carne de vită mușchi (antricot, file) METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA CARNE TOCATĂ Carne tocată de porc, vită, oaie sau mix (combinat) Produse: mici, burger, pljeskavica, kebab, cârnați METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Grătar cu cărbuni sau lemne de esență tare Grătar cu gaz lichefiat, Grătar cu smoker PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu garnitură și sos gătite la fața locului PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!
CATEGORIA SOSURI Toate tipurile de sosuri pentru carnea gătită la grătar:iute, sărat, dulce, condimentat, cu vin, bere sau alte băuturi METODA DE GĂTIRE ACCEPTATĂ Gătire la fața locului prin fierbere, coacere, stoarcere, orice alt procedeu de producție PREZENTARE / ASOCIERE Prezentare pe platou, 20 porții medii Asociere cu carne și legume gătite la grătar PREMII / DISTINCȚII Diplome, medalii, cupe Valoarea locului I este de 300$ cash!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.