10 aprilie Ted Talks

Luni, 10 aprilie 2017, ora 18:30, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Ted Talks – lansare de carte

Librăria Bookstory şi Editura Publica vă invită la evenimentul de lansare a cărţii TED TALKS. Ghidul oficial TED pentru vorbit în public, de Chris Anderson.

Invitaţi:
Ovidiu Oltean, coach, public speaker
Victor Miron, TEDxCluj speakers curator

Din 2001, de la preluarea TED, Chris Anderson ne-a demonstrat că discursurile scurte și atent concepute pot fi cheia care descătușează empatia, stârnește entuziasmul, împărtășește informația și promovează un vis comun. Gândit cum trebuie, un discurs poate să electrizeze o încăpere și să transforme perspectiva despre lume a celor prezenți; poate fi mult mai puternic decât orice document scris.

TED TALKS explică în ce fel poate fi transformat în realitate miracolul vorbitului remarcabil în public și echipează cititorul cu tot ce are nevoie ca să-și atingă obiectivul. Nu există o formulă fixă; nu ar trebui să existe două discursuri la fel. Dar există instrumente care pot face mai puternic orice vorbitor. Chris Anderson a lucrat cu toți invitații TED care au fascinat publicul, iar în paginile acestei cărți ne împărtășește gândurile câtorva dintre ei: Sir Ken Robinson, Amy Cuddy, Elizabeth Gilbert, Salman Khan, Dan Gilbert, Monica Lewinsky și zeci de alți vorbitori.

Anderson explică modul în care trebuie să-ți construiești conținutul discursului și vorbește despre cum să obții cel mai bun efect pe scenă. Acesta este noul manual al secolului XXI pentru o comunicare realmente eficientă și reprezintă o lectură obligatorie pentru oricine este gata să producă impact prin intermediul ideilor sale.

OVIDIU OLTEAN, coach, public speaker şi cel care pune ideile bune în mişcare. Vocaţia sa e cea de a îi convinge pe oameni să facă ceea ce le place, de a îi ajuta să descopere care este lucrul pe care îl iubesc cel mai mult, de a îi determina să înceapă să îi ajute şi pe ceilalti, prin ceea ce iubesc ei să facă. Este fondatorul cursului intensiv de vorbit în public, Atelierul de Life Speaking, al francizei naţionale de evenimente de public speaking, 5MS şi al cursului dedicat descoperirii talentelor native, Focul Vocaţiei. Este facilitator al programului Speaker Elite şi fost preşedinte al clubului Toastmasters Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips