Sambata, 10 decembrie 2022, ora 17:00, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului,  nr. 21

Preț bilet: 10 lei

Concert de Crăciun 10  Concert de Crăciun 10 

Clubul de muzică MiniMi, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă la Concert de Crăciun.

Spectatorii vor fi purtați prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta colinde și cântece de iarna românești, dar și din repertoriul internațional, interpretate de pianiștii Clubului MiniMi și de Corul de copii MiniMi, sub îndrumarea profesoarei Cătălina Prichici.

Frumusețea repertoriului abordat recreează magia Crăciunului , de neratat pentru iubitorii de artă autentica de înaltă calitate. Concertul va fi deschis de Corul de copii MiniMi care va aduce feeria Crăciunului cu un program de colinde românești, acompaniați de pianistul Lucian Dușa, la vioara de Sebastian Comănescu și la flaut de Ioana Bulz.

Preț bilet:

  • copii, elevi, studenți – 2.5 lei
  • adulți – 10 lei
  • pensionari – 5 lei

Corul MiniMi a susținut recitaluri în cadrul unor evenimente precum cele organizate în cadrul Programului național Cantus Mundi, Serviciul de Ajutor Maltez și emisiunea aniversară Radio Cluj 65, realizată de doamna Daniela Mureșan Chișbora. Profesoara Cătălina Prichici a absolvit facultatea și master-ul la Universitatea Națională de Muzică București (promoția 2010), în cadrul secției Compoziție, Muzicologie și Pedagogie muzicală, sub îndrumarea prof. conf. univ. dr. Rodica Nicolaescu și prof. univ. dr. Dan Dediu. Din 2008 până în 2016 se dedică integral activității pedagogice în București, participând la evenimente muzicale și obținând numeroase premii alături de elevii săi la Concursurile Naționale și Internaționale de pian. În 2016, își mută activitatea la Cluj-Napoca și înființează Clubul de Muzică MiniMi unde este profesor de pian, dirijor al Corului și manager-general al Clubului de muzică MiniMi. În cei 6 ani de activitate la Cluj-Napoca, elevii Clubului de muzică MiniMi au obținut premii la numeroase concursuri de pian, precum Concursul de pian „Prietenii Muzicii” de la Cluj-Napoca, Concursul d pian „J. S. Bach” Cluj-Napoca, Concursul național de interpretare a muzicii românești din Bistrița, Concursul Internațional de pian „Irina Sațchi” din Râmnicul Vâlcea, Concursul Național „Pe aripile sunetului” Cluj-Napoca, Concursul Național de Interpretare Pianistică „Pianiștii României” și Concursul Național de Interpretare „Întâlnire cu pasiunea” București