10 decembrie Dulciuri sanatoase de Craciun

Duminica, 10 decembrie 2017, ora 15:00, Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Dulciuri sanatoase de Craciun

Miros de scortisoara, brad, cozonac si dulciurile acelea delicioase pregatite de mamele si bunicile noastre…Cam astea sunt imaginile si mirosurile copilariei atunci cand ne gandim la Craciun. Dar stim cu totii ca dulciurile copilariei nu erau cele mai sanatoase.

Dupa Mos Nicolae, duminica dupa-masa, la prietenii nostri de la Nomad va invitam sa petreceti cateva ore alaturi de noi in care sa aflati de la experti in domeniu cum putem sa oferim copiilor nostri dulciuri delicioase si mai sanatoase decat cele cu care am fost noi obisnuiti. Dorim nu sa ii privam ci sa ii influentam pozitiv pentru a-i creste sanatosi si constienti ca nutritia joaca un rol important in sanatatea lor pe termen lung.

Acest eveniment este pentru voi daca:
• Te intrebi adesea cum sa prepari o masa cat mai sanatoasa pentru familia ta
• Esti preocupat de nutritie
• Doresti sa ai o viata echilibrata si sanatoasa si esti constient ca felul in care te alimentezi ,te influenteaza atat fizic cat si spiritual
• Iti plac dulciurile si vrei sa stii cum sa impaci si capra si varza: sa mananci dulciuri in continuare dar sa fie cat mai sanatoase
• Simti nevoia sa socializezi cu oameni cu aceleasi preocupari ca ale tale
• Ai chef sa iesi in oras si daca tot iesi, inveti si ceva nou
• E decembrie si vrei sa faci o fapta buna

Ramaneti aproape pentru a afla cine sunt speakerii!

Acesta este un eveniment gratuit dar incurajam donatiile pentru ca ele vor fi directionate spre o cauza sociala din comunitatea noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.