10 iulie Forme ușoare de performativitate

Marti, 10 iulie 2018, ora 19:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61 

Accesul gratuit

FMR – Forme ușoare de performativitate

FMR forme ușoare de performativitate: spațiu golit de judecată și constrângeri și umplut cu reflecții, improvizație, libertate de creație și experimentare.

Invităm artiști, studenții, dramaturgii, teatrologii, artiștii interesați de arta foto-video, dans, coregrafie, dar și amatorii de performance care nu au găsit încă un context de formare și exprimare la cea de-a treia întâlnire dintr-o serie de evenimente inspirate de proiectul Miercurea Lejeră, inițiat și dezvoltat de Maria Baroncea și Eduard Gabia.

Sala RAP din cadrul Fabricii de Pensule va fi gazda întâlnirii #FMR4 și se va transfoma în locul apariției unor noi forme artistice: reflecții spontane și acțiuni inspirate de momentul prezent fără teama de a fi judecat de către public sau colegi.

FMR a devenit un loc în care artiștii se simt liberi, deschiși spre a fi ei înșisi, curioși să experimenteze spontaneitatea, întâlnirea cu prezentul lor aici și acum.

Nu se dau teste. Nu se fac evaluări. Fără constrângeri. Fără limitări. Doar Artă liberă și eFeMeRă.

Accesul pentru public este gratuit și nu necesită rezervare!

Întâlnirile #FMR au loc lunar, în spațiul Fabricii de Pensule.

Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.