10 iulie Terapie Prin Arta

Duminica, 10 iulie 2016, ora 10:00, Spitalul Militar, str. Moșoiu Traian, nr. 22 si Spitalul Clinic de Recuperare, str. Viilor, nr. 46

Un + de fericire – terapie prin arta

Asociaţia Create.Act.Enjoy organizează cea de-a patra ediţie a programului de terapie prin artă, Un + de fericire.

În premieră, anul acesta activitățile creative se vor desfășura în două spitale clujene – Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian” și Spitalul Clinic de Recuperare. Pacienţii şi personalul din cele două instituţii medicale vor beneficia de ateliere de terapie prin artă, informaţii referitoare la efectele pozitive ale acestui gen de terapie complementară, momente artistice itinerante, instalaţii performative şi şedinţe de terapie cu animale.

Terapia prin artă iniţiată de Asociaţia Create.Act.Enjoy a demarat în 2012, cu sprijinul companiei Servier Pharma, în parteneriat cu Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca. În 2015, inițiativa noastră a devenit cea mai amplă acţiune de terapie prin artă desfăşurată într-un spital din România.

Ediția de anul acesta, Un + de fericire, este susținută de Servier Pharma și de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. De asemenea, proiectul susţine candidatura oraşului nostru la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 prin îmbinarea celor două domenii de activitate – cultural și medical.

Materialele foto-video rezultate în urma ediţiilor precedente se pot vizualiza pe site-ul oficial Create.Act.Enjoy (http://createactenjoy.com/terapie-prin-arta/) sau pe canalul de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UClRcyPyliTkAYZtmg3OdW9w)

PARTENERI: Spitalul Clinic de Recuperare, Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Constantin Papilian”, Asociaţia Beard Brothers, Organizaţia Studenţilor Medicinişti, Asociatia Cluj 2021, Asociaţia Minte Forte.

Programul se desfasoara pana in data de 25 iulie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.