10 noiembrie Adele.Biografia

Joi, 10 noiembrie 2016, ora 18:30, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Adele.Biografia – lansare de carte

Librăria Bookstory şi Editura Rao vă invită la evenimentul de lansare a biografiei lui Adele.
Invitate:
Aminda – solistă, vocal coach
Roxana Zăpârţan – artist & ghid de turism

Adele este o imagine neobişnuită în lumea celebrităţilor și are și o reputație de persoană excentrică. La un moment dat şi-a anulat un turneu promoţional în Statele Unite deoarece se simţea prea rău ca să călătorească. Iar la un concert la Amsterdam a fugit pe ieşirea de incendiu, fiindcă publicul îi inducea teamă şi nervozitate.
Lucrarea biografică este un portret complet, neşlefuit despre un talent autentic şi despre o femeie modestă şi intransigentă, care a cucerit lumea.
După lansarea ultimului său album, 25, s-a spus că a reușit să reînvie de una singură industria muzicală, aflată în declin.
Adele, care a înregistrat un succes istoric atât în Statele Unite cât și în Marea Britanie, este singura artistă care a reușit să vândă într-un volum atât de mare de când a luat amploare muzica în format digital, la începutul anilor 2000.

Chas Newkey-Burden este autorul biografiilor lui Amy Winehouse, Simon Cowell, Justin Bieber, Brangelina, The Wanted şi Stephenie Meyer. Și el este un personaj controversat. În iunie 2005, prinţul Charles a criticat un articol al lui Chas apărut în The Big Issue, în care-l compara pe prinţul William cu o antilopă. De asemenea, Newkey-Burden a fost dezaprobat în decembrie 2011 deoarece a actualizat biografia din 2008 a lui Amy Jade Winehouse la doar câteva săptămâni după moartea ei.

Aminda este cunoscută în mediul clujean ca solistă, vocal coach şi femeie de afaceri. A studiat 8 ani pianul şi 3 ani de canto clasic, fiind o autodidactă în stilurile de muzică modernă pe care le abordează. Compune de la vârsta de 12 ani, colaborând cu mai mulţi muzicieni, atât din România, cât şi din străinătate. În 2011 s-a făcut remarcată la emisiunea Vocea României, în echipa Loredanei Groza. Conduce în prezent şcoala alternativă de arte şi muzică, Art’s Cool, în cadrul căreia preda muzică şi nu numai, într-o viziune proaspătă, inovatoare şi actuală, alături de o echipă de artişti clujeni cunoscuţi publicului.

“Întodeauna am considerat că muzica este o hrană… a sufletului, binenţeles! Atunci când vine vorba despre artişti muzicieni, mă gândesc la ei precum la nişte ingrediente culinare(nu fac comparaţia asta pentru că sunt bucătar, sunt consumator de artă). Poate unii dintre voi veţi zâmbi ironic citind sau auzind părerea mea, dar acesta este modul în care văd eu lucrurile… Pe unii îi vād mai ieftini, pe alţii mai scumpi, mai amari, mai dulci, săraţi sau nesăraţi!
Pentru că mi s-a cerut să scriu câteva rânduri despre Roxana Zăpârţan, am să fac un rezumat scurt ţinând cont de cele scrise mai sus:
Roxana este un ingredient scump şi plăcut la gust, menit să-ţi inducă o stare relaxantă prin talentul şi aura angelică pe care o poartă în suflet!…” – Nicu Barna – membru Semnal M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.