10 noiembrie Under Construction

Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, ora 20:00, Teatrul Maghiar de Stat, str. E. Isac, nr. 26-28

Pret bilet: 35 lei

Under Construction – regia Krisztina Sipos

Prin proiectul Under Construction ne-am propus realizarea unui spectacol care, printre altele, să răspundă la următoarele întrebări: care este diferența dintre o persoană matură și un copil? Ce ne face să ne maturizăm? Ce ia sfârșit odată cu maturizarea și ce aduce instaurarea ei? Putem identifica momentul în care începe acest proces? Dar cel în care se încheie? Există vreun moment în care putem afirma că suntem pregătiți? Cum ar trebui să ne raportăm la problemele celorlalți? Diferențele de vârstă ne influențează comunicarea? Ne putem oare asuma responsabilitatea pentru ceea ce rostim sau facem? Care este efectul pe care îl au decizii luate în firul destinului?

Pe parcursul proiectului am intervievat reprezentanți ai diferitelor generații, am organizat focus-grupuri și dezbateri tematice. Ne-am îndreptat atenția asupra efectului pe care societatea îl are asupra individului și invers.

Am căutat să studiem etapele dezvoltării noastre, petrecute în condiții de singurătate sau de grup. Spectacolul nostru e rezultatul unui proces creativ petrecut în comunitate. În cadrul acestuia am urmărit ca propunerile și ideile individuale să fie dezbătute și lucrate în grup, pentru ca mai apoi să poată căpăta o formă unitară.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Preţ normal: 35 lei, reducere student/ senior: 20 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.