10 octombrie Alerg Pentru Spitalul Copiilor

Sambata, 10 octombrie 2015, ora 09:00, Parcul Central

Alerg Pentru Spitalul Copiilor – actiune umanitara pentru copiii bolnavi de cancer

Participarea presupune donarea sumei de minim 1 leu, iar banii vor fi directionati spre construirea primului centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania.

In Parcul Central va avea loc a sasea editie in orasul nostru si vom alerga alaturi de alte 16 orase (Bârlad, Baia Mare, Bacău, Brăila, Brașov, București, Craiova, Constanța, Galați, Iași, Moinești, Ploiești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara si Vaslui).

La Cluj alergarea este una simbolica, scopul evenimentului este strangerea de fonduri pentru spital si promovarea proiectului.

“Dă-mi 1 leu, te rog! Ca să construiesc un spital pentru copii!” este sloganul care a prins deja viață, care prinde putere și căruia sper sa i se alătură tot mai multe persoane.

Daca te impiedici adeseori de maruntisul primit rest sau daca doresti sa faci o fapta buna, te invit cu drag, sâmbătă, 10 octombrie, la ora 9.00, în Parcul Central Simion Barnutiu, la fantana arteziana din fata Cazinoului, sa alergam (sau doar sa socializam!) pentru spitalul de copii! Ce zici, imi daui 1 leu pentru spitalul de copii?” au anuntat organizatorii actiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.