10 octombrie Mirage

Joi, 10 octombrie 2019, ora 20:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Pret bilet: 25 lei

Mirage – spectacol

Mirage (Miraj) este un spectacol provocator în arena realităților culturale și politice auto-definite și impuse. Spectacolul vorbește despre anihilarea și degradarea dansului contemporan, starea de inerție și vulnerabilitate, pierderea credinței și dispariția mișcării.

Despre provocarea gândurilor și ideilor noastre de zi cu zi. În acest spațiu fictiv(?), luptându-se cu gravitația, performerii se confruntă cu situații extreme.

Relațiile ierarhice dintre cultură și artă, respectarea morală a valorilor generate de putere sunt în contradicție cu rememorarea inocenței și ignoranței copilăriei. În acest câmp de forțe, ego-ul intră în conflict, creând stări emoționale puternice.

O producție Hodworks. Compania Hodworks a fost fondată de coregrafa Adrienn Hód în 2007. Spectacolele Hodworks, create mereu într-o direcție nouă și progresistă, sunt rezultatul cercetărilor lungi și creative asupra corpului, bazate pe improvizație, prezentate în scenă într-o formă strict structurată. Coregrafiile Hód au un limbaj delicat, fin, care alunecă între reprezentarea specifică și cea abstractă.

Nuditate pe scenă.

Spectacolul va fi urmat de o discuție cu artiștii.

Bilete

Bilet întreg: 25 lei
Bilet cu preț redus: 15 lei – valabil pentru pentru elevi, studenți și pensionari
– Online: eventbook.ro
– Din rețeua www.eventbook.ro: de la casieriile Eventbook din incinta Cinema Florin Piersic și Librăria Humanitas (Str. Universității nr. 4).
– Achiziționarea biletelor de la locația spectacolului se face cu cel mult o oră înainte de începerea evenimentului și doar în limita locurilor disponibile.

Evenimentul face parte din proiectul Fabrica în Tranzit.
Proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.