10 septembrie Starea de Acasa

Marți, 10 septembrie 2019, ora 19:00, Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Donatie minimă recomandată: 20 lei

Starea de Acasa

După ce alergăm prin haosul cotidian și ne pierdem printre zecile de responsabilități de “om mare” simțim nevoia de a evada într-un loc sigur și confortabil, acel loc pe care îl numim acasă.

De această dată, starea dorită nu o dobândim ajungând sub acoperișul care ne protejează de vânt sau de ploaie, ci este starea pe care o câștigăm în momentul în care încetăm bătălia dintre lumea noastră exterioară și cea interioară. Este o stare de liniște, unde facem cunoștință cu echilibrul.

Acasă poate fi oriunde în mediul înconjurător și numai în interiorul sufletului tău.
Interiorizarea și autoobservarea fac parte din descoperirea sentimentului de a fi la locul tău.

Aici vei cunoaște acea parte din tine care este dispusă să îți ofere întreaga atenție, grijă și energie pentru a-ți înțelege nevoile și dorințele și de a face lucrurile să se întâmple.

Georgiana Spătaru, un om al cărui dar este acela de a crea și a da mai departe fericirea, a decis ca prin curajul ei să încerce să pună bazele unui nou stil de viață, care poate fi adoptat de către orice persoană care consideră că se regăsește în acestă descoperire fascinantă.

Ca să vă răspundem la curiozitatea voastră legat de acest stil de viață, vă putem dezvălui că acesta se numește Exerciții de Fericire.

Această călătorie a început cu un gând puternic: “De azi, sunt iubire. Orice altceva este o etichetă nefolositoare. ” și a continuat cu multe proiecte oferite persoanelor cu diferite nevoi, dar cu un scop comun: fericirea.

Exerciții de Fericire cuprinde evenimente care se adresează copiilor, cum ar fi C.R.E.S.C. (Cursuri De Relaționare Emoțională Și Spirituală Pentru Copii), unde copiii dobândesc și aplică în mod eficient cunoștințele și competențele necesare pentru a înțelege și a gestiona emoțiile, a stabili și a atinge obiectivele într-un mod INTEGRU, simt și arată empatie pentru alții, stabilesc și mențin relații pozitive și hrănitoare emoțional și iau decizii responsabile. Tot în această categorie se poate încadra Tabăra Mamă-Fiică, unde se pune accent și se lucrează asupra legăturii care se stabilește între o mamă și fiică, între cele două existând o conexiune empatică incredibilă, legată de un fir invizibil, care, dacă este manevrat cu iubire și compasiune va deveni din ce în ce mai puternică, ca o armură ce le protejează relația.

Vă așteptăm cu drag să o cunoașteți pe Georgiana la Seara Pozitivă din 10 septembrie.

Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, inainte de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o donatie minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Coordonator local: Cena-Dican Iulia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.