11-12 octombrie Career Up

11 -12 octombrie 2016, ora 17:00, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Career Up sau tranziția dinspre voluntariat spre antreprenoriat

Career Up este un eveniment sub forma unei serii de discursuri ale unor oameni de succes (fie acesta de natură profesională ori personală), care sunt în măsură, credem noi, să (ne) inspire.

Ne adunăm să ascultăm împreună povești, opinii, sfaturi despre voluntariat și carieră și să extragem concluziile care ne plac și ni se potrivesc cel mai bine.

Astfel, participăm la șase discursuri și discuții pe temele următoare:
1. Wasted time – worse than wasted money
2. Personal branding
3. Entrepreneurship
4. Multicultural environment: abroad experience
5. Networking: Why and How
6. Build up success with daily habits

Wasted time – worse than wasted money
Vorbim despre voluntariatul în perioada studenției și a tinereții, despre cât de important e să ieșim din zona noastră de confort și să știm să ne recunoaștem și valorificăm oportunitățile.

Personal branding
“Nu ideile sunt interesante, ci oamenii care le poartă”, zicea Marin Preda. Cum ne prezentăm pe noi înșine în așa fel încât să ne rămână vie amintirea în conștiința celorlalți? Ce atuuri ne scoatem în față, cum ne promovăm calitățile și cum îi facem pe alții să ne vadă ca fiind soluția problemei lor? Căutăm răspunsuri împreună.

Entrepreneurship
Un subiect amplu, complex, pe care încercăm a-l descâlci pe cât posibil și a-l trata în manieră accesibilă. Vrem ca din povești, întrebări, răspunsuri să ne dăm seama ce-nseamnă mai exact a fi antreprenor, ce sacrificii și abilități presupune, cum se gestionează o astfel de carieră și, în final, dacă ni se potrivește.

Multicultural environment: abroad experience
Aflăm din trăiri și povești personale despre cum o experiență internațională ne ajută să ne dezvoltăm atât personal, cât și profesional, să ne lărgim perspectiva, viziunile, modul de a privi lumea.

Networking: Why and How
La multe dintre joburile cool ajungem prin recomandări. Networking-ul, a fi la locul potrivit în momentul potrivit, a ști să interacționezi și să te prezinți pe tine – toate acestea te pot pune în contact cu oameni care să te-ajute să îți dezvolți cariera.

Build up success with daily habits
Cu siguranță contează în viață și, implicit, în carieră, deciziile mari, care schimbă întru totul cursul și mersul lucrurilor. Dar cum rămâne cu deciziile mici, cu obiceiurile de zi cu zi? Ele ne formează în oarece măsură caracterul și musai trebuie să știm a le gestiona corespunzător. Aflăm împreună cât sunt de importante și cum ne influențează la scară mai largă.

Înscriere: http://bit.ly/2dapADd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.