11-13 aprilie MecanicTech

11 – 13 aprilie 2016, ora 10:00, Universitatea Tehnica, b-dul Muncii, nr 103 – 105

MecanicTech – a XIX-a ediție

Organizaţia Studenţilor din Universitatea Tehnică, Cluj-Napoca (OSUT), în colaborare cu Universitatea Tehnică, desfășoară bianual proiectul INFOTECH, cu scopul de a reduce pragul și eventualele bariere de comunicare dintre studenți și companii, de a facilita integrarea studenților pe piața muncii, dar și informarea lor cu privire la așteptările din partea angajatorilor.

De la începutul proiectului (în anul 2006) și până în prezent, OSUT a reușit, prin intermediul Infotech-ului, să aducă în fața studenților Universității Tehnice companii naționale și internaționale de top din domeniul tehnic.

Principalele activități desfășurate în cadrul evenimentului sunt: prezentări de companii din domeniile de interes ale studenţilor, sesiuni de comunicări știinţifice, training-uri și workshop-uri, oferirea de locuri de muncă sau internship studenților și absolvenților.

Infotech în cifre:
4 evenimente: ElectroTech, ConstructInfo, MecanicTech şi InstalTech
60 de companii naţionale şi internaţionale
55 de prezentări
5 concursuri
10 workshop-uri
200+ voluntari implicaţi
2000+ studenţi beneficiari direcţi

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, MecanicTech, se desfășoară în perioada 11-13 aprilie în incinta clădirii Universității Tehnice din Cluj-Napoca situată pe bulevardul Muncii, nr 103 – 105, și dorește să ofere studenților de pe ramura mecanică (Facultatea de Construcții de Mașini, Facultatea de Ingineria Materialelor și a Mediului și Facultatea de Mecanică) posibilitatea de a participa la prezentările companiilor de top din acest domeniu.

MecanicTech face parte din cadrul InfoTech, specializându-se pe domeniul Mecanic si ramurile adiacente acestuia. În cadrul MecanicTech, companiile participante își prezintă actvitatea și tehnologiile utilizate, iar prin participarea la un dialog deschis cu studenții au șansa de a-i selecta pe cei mai buni dintre cei mai buni, în vederea unei colaborări ulterioare. Totodată, studenții pot intra în contact cu liderii de pe piață din domeniu, au acces la cele mai noi informații și descoperiri expuse de profesioniștii domeniului. Oferă companiilor suportul necesar pentru a organiza activități care să ofere studenților șansa de dezvoltare profesională și remarcare în rândul angajatorilor.

Mai multe detalii: http://mecanictech.osut.org/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.