11-13 decembrie Cartea te face mare

11 decembrie – 13 decembrie 2015, ora 18:00, Piața Unirii, Cluj Napoca

Cartea te face mare

Cartea te face mare – o campanie în sprijinul informării părinților în legătură cu efectul nociv pe care programele unor televiziuni îl pot avea asupra copiilor.

Clujeanul Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), iniţiază o campanie de informare asupra efectului nociv pe care programele unor televiziuni îl pot avea asupra copiilor.

Astfel, voi oferi materiale informative referitoare la principalele obligații pe care radiodifuzorii le au în domeniul protecției superioare a minorului.
Tot în cadrul aceleiași acțiuni, 3000 de ursuleți însoțiți de mesajul “Cartea te face mare” vor face cunoștință cu noii lor prieteni.
Având în vedere obligațiile pe care le am în calitate de membru al Consiliului Național al Audiovizualului – C.N.A., consider că această întâlnire cu părinții este importantă în demersul meu pentru modificarea legislației audiovizuale, în sensul măririi responabilității pe care televiziunile o au în respectarea protecției minorului și a demnității umane.
Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc și să vă ascult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.